Servicii si beneficii

DJ & MC

Colaboram doar cu DJ si MC cu vasta experienta pe toate tipurile de evenimente: de la nunti si botezi, la aniversari si petreceri private, pana la evenimente corporate, concerte, club sau team buildinguri.
In functie de preferintele dumneavoastra si buget, va putem oferi DJ si MC pe intregul teritoriu al tarii. Un Dj/Mc cu experienta va da cursul distractiei, acestia vor intretine atmosfera cu cele mai potrivite hit-uri, si vor marca momentele importante ale evenimentului.

Hostess

Frumoasele hostesse au rolul de a intampina invitatii si ai conduce la mese, sau a-i inregistra, oferi ecusoane, materiale promotionale in functie de tipul evenimentului.

Avem hostesse in fiecare oras mare din tara, punem la dispozitie si costumatii in regim de inchiriere, sau le putem realiza pe comanda la atelierul de croitorie colaborator.

Adauga culoare, frumusete si profesionalism evenimentului tau!

Hostessele, mereu zambitoare, comunicative, cu experienta la zeci de evenimente, vor intampina invitatii, ii vor conduce spre locurile lor, astfel ca evenimentul se va desfasura foarte organizat si profesional. Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

Fum Greu | Gheata Carbonica

Cum ar fi un dans al mirilor fara fum greu? La cel mai important dans din viata, iti doresti sa plutesti parca pe norisori de fum, care creaza un cadru de poveste, ajutand in crearea atmosferei mult dorite, suprinderea celor mai frumoase poze si filmari. Este practic un must-have la o nunta, asadar venim in intampinarea dumneavoastra cu pachete ce contin acest serviciu.