Hostess


Hostess evenimente. Frumoasele hostesse au rolul de a intampina invitatii si ai conduce la mese, sau a-i inregistra, oferi ecusoane, materiale promotionale in functie de tipul evenimentului.

Avem hostesse in fiecare oras mare din tara, punem la dispozitie si costumatii in regim de inchiriere, sau le putem realiza pe comanda la atelierul de croitorie colaborator.

Adauga culoare, frumusete si profesionalism evenimentului tau!

Hostessele, mereu zambitoare, comunicative, cu experienta la zeci de evenimente, vor intampina invitatii, ii vor conduce spre locurile lor, astfel ca evenimentul se va desfasura foarte organizat si profesional. Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

Galerie Foto


Hostess evenimente. Frumoasele hostesse au rolul de a intampina invitatii si ai conduce la mese, sau a-i inregistra, oferi ecusoane, materiale promotionale in functie de tipul evenimentului. Avem hostesse in fiecare oras mare din tara, punem la dispozitie si costumatii in regim de inchiriere, sau le putem realiza pe comanda la atelierul de croitorie colaborator. Adauga culoare, frumusete si profesionalism evenimentului tau! Hostessele, mereu zambitoare, comunicative, cu experienta la zeci de evenimente, vor intampina invitatii, ii vor conduce spre locurile lor, astfel ca evenimentul se va desfasura foarte organizat si profesional. Contactati-ne pentru o oferta personalizata!