Nunti


Ideala pentru nunti: Oglinda Magica va fi apreciata de toate categoriile de varsta. O nunta de vis, moderna, distractiva, memorabila, asta ne dorim cu siguranta!
Oglinda Magica este cheia la nunti! In jurul oglinzii vei auzi doar rasete si voie buna. Invitatii vor lua cate o scurta pauza de la mancare sau dans si vor imortaliza momente frumoase din cadrul nuntii. Cu ajutorul accesoriilor traznite si props-urilor cu mesaje haioase, se creaza o atmosfera destinsa, relaxata si plina de amuzament. Pozele sunt nelimitate si se printeaza pe loc, astfel ca invitatii vor pleca cu cele mai frumoase marturii. Le vor putea lipi si pe frigider deoarece le aplicam banda magnetica. Fundalul este pregatit, iti poti alege un template personalizat, si nu uita de cartea de amintiri in care invitatii pot lipi fotografii si scrie mesaje pentru miri – la final ramai cu un album “la cald”.
Oglinda Magica este cea mai potrivita distractia la orice nunta. In plus, ne deplasam oriunde in tara iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

Galerie Foto