Nunta

O nunta de vis, moderna, distractiva, memorabila, asta ne dorim cu siguranta!
Oglinda Magica este cheia! In jurul oglinzii vei auzi doar rasete si voie buna. Invitatii vor lua cate o scurta pauza de la mancare sau dans si vor imortaliza momente frumoase din cadrul nuntii. Cu ajutorul accesoriilor traznite si props-urilor cu mesaje haioase, se creaza o atmosfera destinsa, relaxata si plina de amuzament. Pozele sunt nelimitate si se printeaza pe loc, astfel ca invitatii vor pleca cu cele mai frumoase marturii. Le vor putea lipi si pe frigider deoarece le aplicam banda magnetica. Fundalul este pregatit, iti poti alege un template personalizat, si nu uita de cartea de amintiri in care invitatii pot lipi fotografii si scrie mesaje pentru miri – la final ramai cu un album “la cald”.
Oglinda Magica este cea mai potrivita distractie la evenimente. In plus, ne deplasam oriunde in tara iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

Botez

La fel ca in cazul nuntilor, si la botez avem nevoie de distractie, fotografii, amintiri pe care le putem obtine cu ajutorul Oglinzii Magice. Invitatii se vor distra cu siguranta in jurul acestei Cabine Foto aducatoare de buna dispozitie si care printeaza pozele pe loc. Putem personalize template-ul, poate avea pe centru o fotografie cu bebelusul astfel ca vom obtine cea mai frumoasa marturie de la botez.

PRIVATE | PETRECERI

Oglinda Magica –Cabina Foto poate fi inchiriata de asemenea si pentru petreceri private mai restranse: aniversari, majorate, evenimente private si orice alt tip de petrecere. Iti poti surprinde invitatii cu cel mai in voga serviciu foto: Oglinda Magica Foto Brasov. Putem calcula oferta in functie de buget! Ne deplasam oriunde in tara! Iti oferim props-uri personalizate cu mesajele dorite (10bucati). Accesorii diverse (pene, palarii, masti, ochelari, coronae etc), props-uri cu mesaje haioase, fundal glam – toate acestea vor oferi un start ideal al unei petreceri memorabile!