Despre noi -Magic Mirror sau Oglinda Magica


Cabina foto este un concept relativ nou in Romania, care vine sa completeze distractia din cadrul oricarui tip de eveniment.
Este o modalitate de a distra invitatii, oferindu-le ocazia sa isi faca fotografii pe loc printate, punandu-le la dispozitie o serie de accesorii precum palarii, masti, evantaie, cornite, pene etc dar si props-uri cu mesaje haioase sau personalizate cu mesajele dorite, imbinand utilul cu placutul. Fotografiile printate pe loc si oferite invitatului sunt cele mai potrivite marturii, de care poti fi sigur ca va fi incantat si le va privi de fiecare data cu placere.

Oglinda Magica White Pearl este cea mai frumoasa si eleganta oglinda disponibila la ora actuala pe piata. Tehnologia din spatele oglinzii este de top. Poze de calitate superioara printate pe loc in format 10x15, cu banda magnetica (optional), plus incarcare in timp real in album digital pe facebook.
Oglinda nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment, asigurand invitatilor distractie garantata si momente imortalizate prin intermediul fotografiilor. Oglinda este potrivita atat pentru evenimente private (nunti, botezuri, aniversari etc), cat si evenimente si petreceri corporate.

Transport Gratuit

Asiguram gratuit transportul Oglinzii Magice Foto in limita a 50 de km!

Oglinda Magica

Numar nelimitat de poze cu suport magnetic , template-uri personalizate, props-uri personalizate!

DJ & MC

Vor intretine atmosfera cu cele mai hot hit-uri, si vor marca momentele importante ale evenimentului.

Hostess

Adauga un plus de culoare, frumusete si profesionalism evenimentului tau!

Fum Greu / Gheata Carbonica

La cel mai important dans din viata, iti doresti sa plutesti parca pe norisori de fum, care creaza un cadru de poveste!

Candy Bar

Un vis delicios pentru un eveniment de succes, un dulce perfect pentru nunta ta de vis!